Ota yhteyttä

Haluamme olla avuksi !

ICT-palvelujen asiantuntija, Helsinki

Olemme ratkaisutoimittaja ja tuotamme tyytyväisiä asiakkaita

Powerhouse on asiantunteva Apple + PC -yritysratkaisuihin erikoistunut palvelun ammattilainen.

1994 perustettu Powerhouse suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää asiakkaiden järjestelmäkokonaisuuksia sekä osallistuu kustannustehokkaaseen toimintaan tähtääviin kehityshankkeisiin.

Seuraamme alamme kärkikehitystä, jonka avulla innovoimme ja kehitämme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa parantavia ratkaisuja hyödyntäen toimintaamme ohjaavia arvoja.

Meillä Powerhousessa on vuosikymmenien kokemus luovien alojen IT-ympäristöistä. Kumppanuudet esim. Applen, Adoben, HP:n, Lenovon, Microsoftin ja Googlen kanssa mahdollistavat tehokkaan ja toimivan IT-kokonaisuuden toimittamisen ja ylläpidon.

ICT-palvelujen asiantuntija, autamme asiakkaitamme ICT-kustannussäästöihin

Asiakas valitsee halutun ympäristön, me huolehdimme laitteiden ja ohjelmien hankinnan ja toimittamisen. Lisäksi vastaamme ympäristön ylläpidosta. Kaikki saman asiantuntijatiimin kanssa alusta loppuun.

Järjestämme rahoituksen ja huolehdimme IT-ympäristön elinkaarihallinnasta sovitun mallin ja budjetin mukaisesti. Isonkin laite- ja palvelutoimituksen rahoituksen voi jakaa useammalle vuodelle. Toimitamme taloushallinnolle raportit laitteista ja ohjelmista.

Voimme vastata koko IT-järjestelmän muutoshallinnasta ja ylläpidosta, tai hoidamme vain esim. Adobe Creative Cloud -ohjelmien elinkaarihallinnan ja ylläpidon tai ServiceDesk -palvelun.

Pyydä tiimimme esittäytymään: palvelut@powerhouse.fi 

ICT - mac-tietokone

Jätä yhteydenotto

Kerro kuinka voimme auttaa. Olemme sinuun yhteydessä pikaisesti.

[fa icon="puzzle-piece"]

Powerhouse - vahva kumppaniverkosto

Powerhousella on vahva kumppaniverkosto. IT-alan päätoimijat ja jakelijat ovat Powerhousen kumppaneita.

Erikoishinnoittelut ja yrityksiin yhdessä suunnitellut rakennekoneet ovat tärkeä osa palveluamme. Yhdessä päämiesten ja tukkureiden kanssa varastoimme vakioituja kokoonpanoja asiakkaillemme. Haluttaessa asennamme koneet asiakkaan omalla imagella ja toimitamme laitteet sopimuksen mukaan.
[fa icon="clock-o"]

Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan

IT-alalle tulee innovaatioita jatkuvana virtana. Kumppanina seulomme asiakkaillemme oikeat tuotteet, ohjelmat ja palvelut. Huolehdimme tuotteiden saatavuudesta ja toimittamisesta oikeaan aikaan sekä oikeaan paikkaan. Kukaan ei halua maksaa laitteiden turhasta seisottamisesta tai varastoinnista.

Asiakkaitamme:

agrimarket.pngAttendo.pngAvalon.jpgBBO..jpgThink.pngbm_architects.jpgBuena.pngclimecon-logo.gifDDB.jpgdieta-logo.pngdynamoson.jpgHavas.jpghbh_logo.pngKuudes-kerros.pngluovi.png

[fa icon="random"]

Kumppanit ja verkottuminen

Rahoituskumppaneiden kanssa tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Verkottumisen kautta pystymme hoitamaan projektit ”avaimet käteen” -periaatteella. Kuulumme G30 Finland -ketjuun, joka mahdollistaa laitteiden toimittamisen ja ylläpitämisen koko Suomen alueella.
[fa icon="lock"]

Asiakkaana voit olla täysin varma

Powerhousen asiakas saa täyden varmuuden tietotekniikkansa toimivuudesta. Olemme vahvasti kiinni tämän päivän trendeissä, eikä meille ole väliä kenen valmistajan tuotteita asiakas käyttää. Olemme kiinnostuneita siitä, miten tietotekniikka asiakkaallemme soveltuu yritykseesi sekä haluamme, että se ovat 24/7 turvallisesti käytettävissä.

Palvelemme yhtä lailla isoja ja pieniä yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin. Hankimme laitteet, ylläpidämme ja tarjoamme henkilökohtaisen palvelun silloin, kun sitä tarvitaan. Asiakkaamme saavat kauttamme kaikkien valmistajien laitteet ja oheispalvelut sekä tarvittaessa koulutamme myös henkilökunnan.

Tervetuloa mukaan menestyvien asiakkaidemme kasvavaan joukkoon.

Yhteistyökumppanit:

 Apple-170x94.gifHP-Enterprise-170x71.pngAdobe-logo-120x120.jpegPrimary_CMYK_certified_BLACK_GoldPartner_Coated1-89x120.pngLenovoPGoldBP2015-POS-color-120x120.jpgdell-partner-170x120-170x120.pngHP-Platinum-Logo-170x105.pngXerox-Authorised-Reseller-logo-170x98.jpgMacHuolto-170x34.pnglogo-office-365-170x49.pngMicrosoft-Logo-170x40.jpgnebula_logo_1vari-170x53.pngSamsung_Lettermark_BLUE_CMYK-300x46-170x26.jpg