Elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuuksien tehokkaaseen tuottamiseen ja hallintaan.

ICT-ympäristö liiketoiminnan tukena

G30 Finland tarjoaa asiantuntevat ICT-palvelut yritysten tarpeisiin. Elinkaaripalvelumme huolehtivat siitä, että ohjelmistot ja laitteet toimivat moitteettomasti ja tukevat liiketoimintaasi. IT-ulkoistus voi tuoda yrityksellesi huomattavia säästöjä, kun resursseja vapautuu muuhun tekemiseen, eikä tietotekniikasta tarvitse murehtia. Yksilöllisesti suunnitellut laite- ja ohjelmistokokonaisuudet tehostavat myös päivittäistä tekemistä.

Elinkaaripalvelumme kattavat halutessasi kaikki yrityksesi ICT-laitteisiin ja ohjelmistoihin liittyvät vaiheet: laitteiden hankinnan, asennukset ja ylläpidon. Palvelupaketti suunnitellaan aina yksilöllisesti yrityksen tarpeita myötäillen. Kauttamme saat kaikki tarvittavat IT-palvelut, olipa kyseessä sitten atk-tuki, tietokonehuolto tai laitehankinta.

 

Yhteydenottopyyntö

  • hankinta
  • asennus
  • päivitykset
  • ylläpito
  • kierrätys

Edut sinulle

Arvokasta tietoa
laitteista

Saat arvokasta tietoa laitteidesi kunnosta ja elinkaaren vaiheesta.

Vältä turhat
ongelmat

Säästyt yhteensopivuus- ja turvallisuusongelmilta.

Laitteesi pysyvät
ajan tasalla

Laitteesi pysyvät ajan tasalla, suorituskykyisinä ja toimintakunnossa.

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Asiantuntijapalveluja tarpeen mukaan

Asiantuntijamme ovat käytössäsi lisäresurssina tarpeidesi mukaan niin lyhytkestoisina toimeksiantoina kuin monivuotisina kumppanuussopimuksina.

Tutustu

Monipuolinen tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri ICT-laite ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

Tutustu