Business Intelligence

Hyvä liiketoiminta on kannattavaa, olipa yrityksesi sitten suuri tai pieni. Hyvää voi kuitenkin aina parantaa! Tehokas ja toimiva raportointi on kannattavan liiketoiminnan perusedellytyksiä, mutta varsinkin pienemmissä yrityksissä se koetaan usein turhan työlääksi ja liikaa resursseja vaativaksi. Ammattimaisessa yritystoiminnassa pääsee harvoin kovin pitkälle pelkällä mutu-tuntumalla. Perustellussa päätöksenteossa tarvitaan aina yksityiskohtaista, paikkansa pitävää ja oikeaan muotoon prosessoitua dataa – tietopohjaa, jolle perustaa yrityksesi kasvu ja kehittyminen.

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Myönnettävä se on – data on ärsyttävää. Sitä on loputtomasti, sitä voi kerätä lähes mistä vain, ja suurin osa siitä on turhaa, eikä käytännössä hyödytä jokapäiväistä liiketoimintaasi millään tasolla. Oikeaan aikaan tarkasteltuna se voi kuitenkin tehdä ihmeitä. Oikeanlaisen datan löytäminen, hankkiminen ja prosessoiminen helposti pureskeltavaan muotoon vaatii taustalleen toimivan järjestelmän: järjestelmän, joka tuottaa sinulle juuri sellaista tietoa jota kulloinkin tarvitset. Jopa viisautta. Tällaista järjestelmää et tule löytämään valmiina pakettina kaupan hyllyltä, vaan se täytyy rakentaa pala ja prosessi kerrallaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tavoitteemme raportoinnin suhteen on pitää se mahdollisimman yksinkertaisena. Kaikkea saatavilla olevaa tietoa ei todellakaan kannata tunkea samaan raporttiin, ja uskommekin, että tuttu ”vähemmän on enemmän” -sanonta pitää paikkansa myös ja varsinkin raportoinnissa. Jos raportin tulkitsemiseen täytyy käyttää tuhottomasti aikaa, ollaan väärillä jäljillä, sillä liian paljon aikaa vievät asiat jäävät todennäköisesti kokonaan tekemättä. Eniten tarkasteltavien raporttien tulee antaa yhdellä silmäyksellä hyvä kuva siitä, mihin suuntaan liiketoimintasi on menossa – yksityiskohtaisemmalle tiedolle taas voi koostaa oman raporttinsa, jota katsotaan vain tarvittaessa. Tehokas raportointi onkin tasapainoilua saatavilla olevan tiedon ja sen tarpeellisuuden suhteen.

Kuka sitten osaa sanoa, mikä tieto on tarpeellisinta juuri sinun yrityksellesi? Ei varmasti kukaan. Mutta sinulla itselläsi on todennäköisesti asiasta aika hyvä näkemys. Meidän tehtäväksemme jää antaa sinulle uusia ideoita, kyseenalaistaa vanhat tottumuksesi ja luoda pala kerrallaan yrityksellesi parempaa huomista. Emme tarjoa pelkkiä raportteja, vaan realistista arviointia siitä, mitä yrityksessäsi kannattaa seurata, ja miten. Lopeta siis arvailu, ja anna meidän auttaa sinua luomaan tehokas, yrityksesi tarpeisiin räätälöity raportointijärjestelmä!

Yhteydenottopyyntö

  • raportointi- ja analysointiväline
  • liiketoimintatiedon hallinta
  • analytiikka
  • visuaalisuus
  • automatiikka

Edut sinulle

Tiedosta
tulosta

Raportoinnista vaivatonta ja aidosti arvoa tuottavaa.

 

Selkeyttä
raportointiin

Tiedon visualisointi auttaa tulkitsemaan dataa ja luomaan liiketoiminnallista ymmärrystä.

 

Liiketoimintatiedoilla
johtamisesta kilpailuetua

Analytiikan käyttöönotto liiketoiminnassa johtaa parempiin, laadukkaampiin päätöksiin.

 

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

BI-järjestelmä pilvipalveluna

BI-ratkaisut eivät aina tarvitse toimiakseen isoja palvelimia ja konesaleja, vaan nykyaikaiset BI-ratkaisut toimivat myös täysin pilvessä.

Tutustu

Ajantasaista tietoturvaa myös raportointiin

Keskity ydinliiketoimintaan ja asiantuntijat huolehtivat tietoturvasta puolestanne. Täysin automatisoidut tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset myös raportointiratkaisuihin.

Tutustu