CRM-Järjestelmät

CRM-järjestelmän (asiakkuudenhallintajärjestelmän) tarkoituksena on auttaa yrityksesi työntekijöitä pitämään huolta asiakkaista ja asiakassuhteista.

CRM-järjestelmän hyödyt

Hyvän ja toimivan CRM-järjestelmän myötä myynti ja markkinointi tehostuvat. Myyntisykli lyhenee, kaupantekoprosentti paranee, ja asiakaspalvelusta tulee laadukkaampaa. Voit tehdä entistä parempia, perusteltuja päätöksiä, sekä nopeuttaa resurssien ohjausta ja sen suunnittelua. CRM-järjestelmä auttaa myös projektien kannattavuuden seurannassa, ja helpottaa laskutusta. Sen raporttien avulla pystyt tehokkaasti tunnistamaan trendejä, ongelmia ja mahdollisuuksia. Hyvä CRM-järjestelmä on kokonaistaloudellisesti kannattava ja edullinen hankinta yritykselle.

Tänä päivänä pienetkin yritykset joutuvat ottamaan huomioon useita vaikuttamisen kanavia: markkinointi, myynti, itse kaupankäynti, yrityksen palvelut, sosiaalinen media ja esimerkiksi asiakaskontaktointi vaativat kaikki erityyppisiä toimenpiteitä, ja erityyppistä seurantaa. Myyntiprosessien toimivuuden seuraaminen on tärkeää myös yrityksen johdolle ja tuotannolle. Yrityksen täytyy pystyä ohjaamaan ja tukemaan myyjiensä toimintaa, jotta he voivat käyttää aikansa ja energiansa itse myymiseen. CRM-järjestelmän avulla voidaan seurata esimerkiksi asiakaskannattavuutta, ja tehdä näin perusteltuja liiketoiminnallisia päätöksiä.

Asiakkuudenhallinnan oleellisena kulmakivenä on asiakastiedon seurattavuus: kun asiakaskontaktien tieto kirjataan ylös ja sitä seurataan, hyödyttää se myös yrityksen omaa henkilökuntaa, kun oman panoksen vaikutuksen voi nähdä lisääntyvänä kannattavuutena: uusina myynteinä.

 

Yhteydenottopyyntö

  • asiakkuudenhallinta
  • myynninseuranta
  • liidit
  • tilastot, raportit
  • markkinointi

Edut sinulle

Myynnin suunnittelu
ja hallinta

Paranna myynnin päätöksentekoa selkeällä tiedon visualisoinnilla ja raporteilla.

 

Kohdenna markkinointia paremmin

Ylläpidä asiakasrekisteriä ja helpota markkinoinnin kohderyhmien rakentamista.

 

Asiakkuudet yrityksen
hallussa

CRM-järjestelmä tuo tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä asiakkuudenhallintaan ja myyntiin.

 

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Leasing ratkaisuna ICT-investoinnille

Leasing on joustava ja kustannustehokas ratkaisu ICT -investointien rahoitukseen mm., kun haluat ennakoida ja budjetoida ICT-investointisi, vapauttaa omaa pääomaa ICT-investoinneilta omaan liiketoimintaan.

Tutustu

Analysoi CRM:stä saatuja avainlukuja

CRM analytiikan käyttöönotto liiketoiminnassa johtaa parempiin, laadukkaampiin päätöksiin.

Tutustu