Verkkokauppa

Verkkokaupparatkaisut toteutetaan meillä aina yrityksen ja sen asiakkaiden tarpeisiin perustuen – emme myy kopiokauppoja.

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Tarjoamme asiakkaillemme niin maksullisia kuin maksuttomiakin verkkokauppaohjelmistoja joihin ulkoasu ja toiminnallisuudet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Verkkokauppa suunnitellaan sen tarkoituksen ja toimialan mukaan: onko aikomuksena käydä kauppaa pelkästään verkon kautta, vai tukeeko verkkokauppa esim. kivijalkaliikkeen toimintaa, jakaen näin vain pääasiallisesti tietoa tuotteista ja palveluista ja tuoden näkyvyyttä yritykselle.

Visuaalisuus on meille tärkeää, mutta kaiken keskiössä on kuitenkin käytettävyys ja asiakaslähtöisyys. Ulkoasu suunnitellaan ja toteutetaan tarpeiden mukaan, alustasta riippumatta. Palveluketjumme puitteissa voimme päivittää vaikka koko yrityksenne ilmeen verkkokaupan ohella, mutta emme myöskään käännytä pois asiakkaita valmiin suunnitelman kanssa. Suunnittelemamme verkkokaupat ovat lähes poikkeuksetta suunniteltu erilaisille päätelaitteille, tableteista mobiiliin.

 

Yhteydenottopyyntö

  • nettikauppa
  • ostokokemus
  • käyttäjäpolku
  • responsiivisuus
  • Mobiiliyhteensopivuus

Edut sinulle

Tuki paikanpäällä ja
puhelimessa

Verkkokaupan avulla vahvistat yrityksesi brändiä ja erotut kilpailijoistasi.

 

Kustannustehokkuutta
kaupankäyntiisi

Kasvata myyntiä ja laajenna asiakaskuntaasi. Käy kauppaa ympäri vuorokauden ja ole asiakkaittesi saataville sijainnista riippumatta.

 

Työkalut myynnin
kasvuun

Luo edellytykset liiketoiminnan laajentamiseen. Integroi verkkokauppa tiiviisti myymälä- ja ketjuohjausjärjestelmään ja raportointiin.

 

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Verkkokauppajärjestelmä pilvipalveluna

Verkkokauppa-alusta ei aina tarvitse toimiakseen isoja palvelimia ja konesaleja, vaan nykyaikaiset verkkokauppasovellukset toimivat myös täysin pilvessä.

Tutustu

Asiantuntija palveluksessasi

Hyödynnä asiantuntemustamme  yrityksesi verkkokauppajärjestelmään liittyvissä asioissa.

Tutustu